ΑΛΕΑ – Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ

Η «Αλέα» είναι ένας σύλλογος εθελοντών που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και απευθύνεται στα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες καθημερινά (μονογονεϊκές, χαμηλών εισοδημάτων οικογένειες, άνεργοι γονείς, κτλ).

Στόχος του συλλόγου μας είναι τα παιδιά αυτά να αποκτήσουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε σημαντικές δραστηριότητες, όπως Μουσική, Ζωγραφική, Θεατρο, Χειροτεχνίες, Ξένες Γλώσες, επισκέψεις σε Μουσειακούς χώρους κα. 

Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες μας για τα παιδιά των οικογενειών αυτών, παρέχονται απολύτως δωρεάν και οι υπηρεσίες των δασκάλων, καθηγητών, εισηγητών παραδίδονται πάντοτε σε υψηλό ποιοτικά επίπεδο.

Μέλημά μας είναι να συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο στην καλύτερη εξέλιξη και διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών, μην επιτρέποντας, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, να πάει καμία γενιά χαμένη.

Η «Αλέα» ήρθε να προσφέρει χαρά, χαμόγελα, δημιουργικότητα, φαντασία και όμορφες εμπειρίες στα παιδιά, δημιουργώντας έτσι όμορφες στιγμές σε όλες στις οικογένειες.